Plant een boom – Onderneming

U bent een onderneming en wenst herbebossing te steunen ?

Verscheidene ondernemingen sponsoren aanplantingen van bomen in de Belgische bossen. Op basis van haar ervaring en haar bevoorrechte banden met de bosbouwers coördineert de Koninklijke Belgische Bosbouwmaatschappij deze aanplantingen.

De doelstellingen van deze actie “Plant een boom” zijn:

  • Bescherming van het bos en ondersteuning van de functies ervan
  • Voorlichting en opleiding van de bosbouwers in duurzaam beheer
  • Sensibilisering van de burgers voor de rijkdommen van het bos

U wenst herbebossing te steunen ?

Deze ondernemingen steunen aanplantingen van bomen in de Belgische bossen

Tot nu toe zijn dankzij deze bedrijven bijna 360.000 bomen gesponsord.
Een deel van deze sponsoring wordt voor het planten van bomen in het kader van de Arboretums gebruikt.

logo_arborex_petite65c
logo-debuck[1]ef25
index

Fruytier-Erda : De produktie (vervaardiging van pellets ondersteunt de herbebossing van naaldbomen in België. 1 boom geplant per 10 ton verkochte pellets (dwz 0,5 m² herbebossing per ton pellets).

Arborex : 1 boom wordt voor enkel direct familielid van enkeln nieuw klant geplant.

De Buck Travel : 1 boom geplant per vliegtuigreis geboekt. De reiziger kan ook een of meer extra bomen bij het boeken van zijn reis sponsoren.

Deckers & Joassart is advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in sociaal recht en sociaal ambtenarenrecht. Het verbindt zich ertoe om 5 bomen per open dossier te planten.

153841702664618d0
AEDES2d89
Logo_JV_RGB620a
co2logic-logotypea90d

De Ribaucourt Photography : 2000 arbres worden oer jaar geplant in het kader van zijn mobiliteitsbeleid.

Aedes is al meer dan 20 jaar actief in de verzekeringssector en verbindt zich ertoe om voor elke nieuwe verzekeringspolis die wordt afgesloten een boom te planten.

Milieubewuste, steunt Jean Verheyen in 2019 een herbebossingsproject in België.

CO2logic ondersteunt organisaties in hun overgang naar een koolstofarme economie en biedt ondersteuning bij het planten van bomen ter plaatse, naast hun CO2-compensatie.

Logo_LesSolidarites_horizontal

1001 valises vzw plant 500 bomen in 2018 als onderdeel van het eindejaarscadeaubeleid en 2000 bomen in 2019 als onderdeel van het Balkan Trafik festival om artiesten te compenseren voor hun vliegreizen als ze naar het festival komen.

Adrenaline-events, ontwerper van teambuildings in de Ardennen, zet zich in voor de aanplant van 10 bomen voor elk teambuildingproject van een bedrijf.

2Valorise is een bedrijf dat actief is in de exploitatie van industriële installaties voor de valorisatie van houtafvalbiomassa en verbindt zich ertoe om bomen te planten volgens de aangetaste finsparren die het heeft behandeld.

Les Solidarités, ondertekenaars van het Waalse Handvest #Demain, hebben besloten hun acties ten gunste van het milieu te intensiveren, met name door 2000 bomen te planten in België.

LogoTheHotel
ATELIER_OVTCHARENKO_BLEU67e9

Maersk bekend als containerrederij, en zeer betrokken bij klimaatveranderingen, zet zich in voor het planten van 200 bomen en zal een extra boom planten voor elke klant die aan een tevredenheidsenquête van Maersk beantwoordt.

TheHotel is gevestigd in het hart van de Europese hoofdstad en verbindt zich ertoe om bomen te planten voor elk evenement en/of seminarie dat tussen 1 april en 30 september 2019 in de vestiging wordt georganiseerd.

De werkplaats Ovtcharenko zet zich in voor het planten van 3 bomen per verkoop van houten vormen aan hoedenmakers.

De GiveActions applicatie is uw dagelijkse gebaar voor de planeet en de maatschappij! GiveActions biedt nu als project aan om bomen in België te planten. Voor elke euro die aan de KBBM project op het GiveActions platform wordt gedoneerd, wordt één boom geplant.

N-SIDE is een innovatief technologiebedrijf dat software ontwikkelt om het gebruik van hulpbronnen in de sectoren biowetenschappen en energie te optimaliseren. N-SIDE zet zich in om 2000 bomen te planten tijdens het seizoen 2019-2020.

Als vastgoedontwikkelingsbedrijf wil ATENOR adequaat inspelen op de nieuwe eisen die de evolutie van het stads- en beroepsleven stelt. Voor 2020 heeft ATENOR zich, in plaats van wenskaarten te sturen, geëngageerd om in België 2020 bomen te planten.

De containerrederij, Hamburg Sud  zet zich in voor het planten van 200 bomen en zal een extra boom planten voor elke klant die aan een tevredenheidsenquête van Hamburg Sud beantwoordt.

Origins ondersteunt de aanplant van een boom voor elk product dat uit zijn assortiment wordt gekocht in de verkooppunten van Ici Paris XL België gedurende de maand september 2020.

Pictet Asset Management biedt een breed scala aan beleggingsfondsen die zich inzetten voor verantwoord beleggen. De beheermaatschappij zet zich in om een ​​boom te planten voor elke persoon die zijn quiz over financiële investeringen en de impact op het milieu doet.

Bidd stemt ermee in om een ​​boom te planten per gemaakte verkoop en verhuur

Safetyplus plant 1 boom per sponsor of per betaald abonnement op de preventie- en coördinatiewebsites van Savetyplus.
Crelan zal 4 bomen planten per toegekende Eco-Energiefinanciering. Meteen verbindt de bank hieraan het engagement om minstens 5.000 bomen te laten aanplanten.

You are donating to : Devenir membre

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux