Ontdek Forest Friends

Forest Friends groepeert alle projecten die de KBBM opzet voor het grote publiek.

Wij willen u laten kennis maken met talrijke heilzame functies van het bos: gezondheid, klimaat, biodiversiteit, houtproductie, economisch leven, recreatie, landschap.

Bij elk bosperceel hoort immers een openbare of private boseigenaar die zich inzet voor een duurzaam bosbeheer. U laten kennis maken met deze personen die werken achter de coulissen van het bos is ook een doelstelling van Forest Friends.

Kom en ontdek het bos met onze Bosgidsen

De door de KBBM opgeleide Bosgidsen zijn vrijwilligers met een passie voor de wereld van het bos. Zij delen deze passie met het grote publiek van alle leeftijden en laten hen kennismaken met het bosecosysteem en de nauwe banden ervan met de mens. Zij vormen de verbindingsschakel tussen bosbouwers en wie nieuwsgierig is naar het bos.

De activiteiten van Forest Friends worden op initiatief van de KBBM georganiseerd op verzoek van groepen, of maken deel uit van grotere evenementen (Festival Intenational Nature Namur, Dag van het Zoniënwoud, festivals…).

Bekijk hier de volgende activiteiten van onze Bosgidsen met Forest Friends (De activiteiten worden weergegeven in de taal waarin ze worden gegeven) :

Onze Forest Friends activiteiten staan op onze kalender.

U wilt een geleide wandeling/een activiteit in het bos organiseren met een van onze Bosgidsen? Neem contact met ons op

You are donating to : Devenir membre

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...